Trespa®

    Sistemul de placi pentru fatada TRESPA METEON este produs din aschii de lemn 70%, cu liant de rasini 30% (brevet TRESPA) si se poate utiliza atat pentru cladirile noi, cat si pentru renovarea celor existente. Are o stabilitate deosebita la modificarile factorilor climatici (variatii de umiditate, de temperatura, lumina solara, etc.). Materialul nu se dezagrega, nu formeaza mucegai, nu putrezeste si nu ofera aderenta pentru impuritatile din mediu. Elasticitatea, precum si valorile rezistentei la tractiune, compresiune sau incovoiere confera materialului o comportare foarte buna la soc.

Sistemul de placi pentru fatada TRESPA METEON se fixeaza pe cladire cu ajutorul sistemului de prindere/ fixare EUROFOX ( Austria), care permite un montaj rapid, simplu si estetic al placilor. Sistemul se livreaza sub forma de placi cu dimensiunea de 3650x 1860 mm, 3050x 1530 mm si 2550x 1860 mm la o grosime de 6, 8, 10 si 13 mm, urmand sa fie foarte usor debitate si montate la destinatie.

Profilele de colt prezinta aceleasi caracteristici ca si placile METEON, avand dimensiunile de 3650x 300x 300 mm, cu o raza de colt de 20 mm si cu grosimi de 8 si 10 mm.

Sistemul de placi pentru fatada TRESPA METEON, in toate sortimentele, este livrabil in peste 100 de culori si decoruri. Aspectul suprafetei panoului poate fi: -satinat – METEON -structurat – METEON ROCK -metalic – METEON METALLICS -lucios – METEON GLOSS -combinatii sau variatii – METEON METALLICS SATIN, METEON METALLICS ROCK, METEON GLOSS UNICOLOR, METEON GLOSS METALLICS.